İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemizde Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

29.09.2024 13:49

24.09.2024 Salı günü saat 15.00 da İslami İlimler Fakültesi konferans salonunda Muş Alparslan üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 2024-2025 Hazırlık Sınıfları Oryantasyon programı gerçekleştirildi.  Program Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şirin GÜL’ün yeni gelen öğrencilere hitabı ile başladı. GÜL fakülteye yeni başlayan öğrencileri selamlayıp tebrik ettikten sonra 2024-2025 eğitim öğretim yılı için başarılar diledi. Derslerinde başarılı olmaları için zamanı iyi değerlendirmeleri ve “Siber Aylaklıktan” kendilerini korumaları hususunda hatırlatmalarda bulundu. Akabinde öğrenciler Muş ili ve Muş Alparslan Üniversitesi tanıtım filmini izledi. Daha sonra Hazırlık sınıfları danışmanı Arş. Gör. İsa YEŞİLMEN öğrencilere İslami İlimler fakültesinin bina tanıtımını, öğrenci bilgilendirme sistemini, kurumsal maili ve üniversitenin internet sitelerini tanıtan bir sunum yaptı. Program Öğr. Gör. Ömer ÇAKRAK ve Arş. Gör. Emrah Baş’ın icra ettiği ilahi dinletisi ile devam etti. Hazırlık sınıfları koordinatörü Öğr. Gör. Mahfus İLGE ise hazırlık sınıfı puanlama sistemini içeren bir konuşma yaptı. Ayrıca Arş. Gör. Mustafa DÖNMEZ Kalite Oryantasyon sunumu yaparak öğrencilere üniversitenin kalite standartlarını yakalama sürecine katılmalarını teşvik ve tavsiye etti. Programa Yeşilay’dan Taner YILDIRIM ve Kadir GÖLBAŞI misafir oldu. Taner YILDIRIM Yeşilay tanıtımı, Kadir GÖLBAŞI ise Kumar bağımlılığı konulu sunumu gerçekleştirdi. Programın son aktivitesi olarak çekiliş yapıldı ve öğrencilere kitap hediye edildi. Çekiliş sonrası mikrofonu devralan öğrenciler Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesini tercih etme sebeplerini ve mezun olduktan sonraki hedeflerini katılımcılarla paylaştı.