Fakültemiz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

09.10.2024 11:51

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Mustafa ALİCAN’ın başkanlığında; Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İzzet GÜLAÇAR ve Dr. Öğr. Üyesi Şirin GÜL, Fakülte Sekreteri ve akademik personelin katılımıyla 02 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14:30'da fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Fakülte Dekan V. Mustafa ALİCAN’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, dönem içinde yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgilendirme yapılarak devam etti. Akademik kurul toplantısı akademik personelin soru, öneri ve görüşlerinin dinlenmesi ile sona erdi.