Eğitimci yazar Nilüfer Zontul Aktaş Fakültemizde öğrencilerimizle buluştu.

07.10.2024 04:41

Geçerken Edebiyat Topluluğu"nun düzenlediği "Hayalden Hakikate Okuma Kültürü" başlığı altında tertip edilen konferansta Eğitimci Yazar Nilüfer Zontul AKTAŞ; "Okumak, hakikati arayanlar için hayalleri gerçeğe dönüştüren sessiz ve en etkili eylemdir. İnsanın düşünce dünyasını özgürleştiren okumalar oturanı yürütür, yürüyeni koşturur." diyerek kalbi hakikat ile kalaylanan insanın yerinde duramayıp güzel işlere önderlik edeceğine dikkat çekti. Aynı zamanda okumanın boş zaman işi değil hoş zaman işi olduğunu da ifade eden yazar, öğrencilerden gelen sorulara da ufuk açıcı cevaplar verdi.

Program, İl Müftü Yardımcısı Sibel Gül ÜLKER ve Topluluk danışmanı Öğr. Gör. Hasan Fahri TAN'ın hediye ve Teşekkür Belgesi takdimiyle sona erdi.