Fakültemizde 60+ Tazelenme Üniversitesi ile İlgili İlk Dersin Açılış Konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİCAN Yaptı.

04.03.2024 19:40

Üniversitemiz bünyesinde hayata geçirilen 60+ Tazelenme Üniversitesinin ilk dersi fakültemizde gerçekleştirildi. ilk dersin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Üniversitemizin imkânlarından tüm Muş halkının faydalanmasını arzuladıklarını belirtti. Tazelenme Üniversitesi'nin bu amaca hizmet ettiğini vurgulayarak, projeyi uygulamaya geçiren ilk 15 üniversite arasında yer almanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Rektör Danışmanı Doç Dr. Mehmet Özalper ve Genel Sekreter Harun Demir’in katıldığı eğitim programında; Doç. Dr. Fuat Selamzade (İktisat), Dr. Öğretim Üyesi Semiha Yenişehir (Anatomi), Dr. Öğretim Üyesi Gözde Genç (Kadın Çalışmaları), Öğr. Gör. Osman Hanbeyoğlu (Anatomi) gibi gönüllü öğretim üyelerimiz katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, konuşmasında "Yaşlılarımız bizim için çok değerlidir. Sizleri üniversitemize ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Üniversitelerin görevi toplumun her kesimine dokunmak ve imkânlarını herkesin istifadesine sunmaktır. Biz, Tazelenme Üniversitesi ile birlikte sizlerin deneyimlerinden ve tecrübelerinden istifade etmeye çalışacağız. Sizi dinlemek, hatıralarınızı öğrenmekten büyük mutluluk duyacağız. Dostlarınıza, akrabalarınıza duyurmanızı ve herkesi üniversitelerine davet etmenizi öneriyoruz." ifadelerini kullandı.