Kur'ân Mealleri: Sorunlar, Çözüm Önerileri Uluslararası Sempozyumu 3 Cilt Halinde Basıldı

21.03.2024 10:12

Fakültemiz bünyesinde tefsir başta olmak üzere farklı disiplinlerden akademisyenlerin buluştuğu uluslararası sempozyum kisve-i tab’a büründü.
  Muş Alparslan Üniversitesi, İslâmî İlimler Araştırma Vakfı (İSAV) ve Muş Belediyesi’nin işbirliğiyle 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Kur'ân Mealleri: Sorunlar, Çözüm Önerileri konulu Uluslararası Sempozyumun 28 oturumla gerçekleşti. Ülkemizin dört bir yanından katılımın sağlandığı sempozyumda 80 akademisyen bildiri sundu. Sempozyum dekanımız Prof. Dr. Murat Serdar dekan yardımcımız Doç. Dr. Cahit Karaalp ve öğretim elemanımız Arş. Gör. Muhammet Lütfü Tatlısu editörlüğünde üç cilt halinde kitaplaştırıldı.