İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemizde görev yapan Doç. Dr. Teceli KARASU İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıldönümü Etkinliğine Katıldı.

14.11.2022 10:54

"İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği" kapsamında Fakültemiz Felsefe ve Din Bölümleri Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tecelli KARASU hocamız  öğrenciler ile bir araya geldi. Karasu, imam hatip okullarının günümüze kadarki serüveni hakkında öğrencilere bilgiler aktardıktan sonra kendi bilgi,birikim ve tecrübeleriyle öğrencilerimizin sorularına ufuk açıcı cevaplar verdi. Program sonunda öğrenciler ve misafirlere çiğköfte ikramı yapıldıktan sonra okul müdürümüz Bayram ERİM tarafından Sayın Doç. Dr. Tecelli KARASU'ya yıl dönümü etkinliği kapsamındaki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.